Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацькій громаді почав діяти єдиний номер телефону

Дата: 15.01.2024 14:42
Кількість переглядів: 150

Фото без описуЗ метою покращення комунікації та для зручності мешканців Шацької громади у Шацькій селищній раді почав працювати єдиний номер телефону.

Мета його функціонування – налагодити ефективну комунікацію між мешканцями, вимушеними переселенцями та структурними підрозділами селищної ради, комунальним підприємством, соціальними закладами.

Тож якщо вам потрібна інформація про послуги, які надають відділ «ЦНАП», Територіальний центр надання соціальних послуг, КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради», управління гуманітарного розвитку Шацької селищної ради, комунальне підприємство «Добробут», Шацький відділ Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості, їхні адреси, графік роботи, телефонуйте: 0674400099.

Також на цей номер повідомляйте в Центр безпеки Шацької селищної ради про надзвичайні ситуації, підозрілих осіб, невідомі літальні апарати тощо.

Або ж телефонуйте на «гарячу лінію»: +380332277447.

Нагадаємо, система впроваджена в межах програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що фінансується Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва, та реалізується фондами «Східна Європа» та «Innovabridge» у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України.

Програма цифровізує 44 пілотні громади в шести областях: Волинській, Вінницькій, Дніпропетровській, Луганській, Одеській та Чернігівській.

Читайте такожЗавдяки програмі EGAP у Шацькій громаді впроваджуються онлайн-сервіси та інструменти електронної демократії

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь