Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шацька і Добротвірська громади підписали міжмуніципальну угоду про партнерство

Дата: 25.10.2023 12:19
Кількість переглядів: 325

Фото без описуЗ метою налагодження міжмуніципального партнерства делегація з Шацької громади на чолі з Сергієм Карпуком, Шацьким селищним головою, 18-19 жовтня побувала у Добротвірській громаді Львівської області.  Діалог між муніципалітетами відбувся з ініціативи проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та з участю представників Волинського та Львівського регіональних офісів згаданого проєкту.

Нагадаємо, в серпні цього року представники Добротвірської селищної ради, реалізовуючи спільний проєкт «Розширення можливостей для забезпечення сталого розвитку Добротвірської та Шацької громад», у Шацьку вивчали досвід господарювання Шацької громади у сферах надання адміністративних, соціальних та комунальних послуг.

Читайте також: Шацька і Добротвірська громади налагоджують міжмуніципальну співпрацю

У Добротворі Тарас Келеберда, Добротвірський селищний голова, презентував шачанам свою громаду, познайомив їх із працівниками органу місцевого самоврядування. Відтак делегація побувала в місцевому Центрі надання адміністративних послуг, КНП «Добротвірська міська лікарня», дитсадку «Джерельце», громадській бібліотеці, музичній школі, історико-краєзнавчому музеї, оглянула ДТЕК Добротвірська ТЕС,  ознайомилася  з діяльністю КЗ «ДЮСШ «Добротвір», відвідала благодійний фонд «Домівка врятованих тварин» у с. Тартак тощо.

Підсумком візиту стало урочисте підписання очільниками двох громад міжмуніципальної угоди про партнерство та напрацювання ідей для реалізації спільних проєктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь