Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Дякуємо EGAP за електронні щоденники та журнали у школах громади

Дата: 29.06.2023 14:55
Кількість переглядів: 712

Фото без опису

Шацька селищна рада бере участь у програмі «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)» і сьогодні успішно реалізовує проєкт за декількома напрямками. Один з них – впровадження електронних щоденників та журналів у школах громади.

На сьогодні в межах організації навчання в дистанційній формі в загальноосвітніх навчальних закладах громади впроваджено електронні щоденники та журнали.

З травня по вересень 2022 року відбулися зустрічі педагогів з експертом проєкту EGAP Юлією Степанюк. Разом з вчителями Шаччини проходили навчання освітяни з Вінницької, Одеської та Дніпропетровської областей. Кожному закладу була надана методична та практична допомога. Найперше пройшли опитування вчителі, батьки, учні, створили необхідні документи та з 1 вересня 2022 року всі школи Шацької громади перейшли на електронні класні журнали та електронні щоденники.

Повністю відмовилися від паперових носіїв 4 освітніх заклади: Мельниківський, Пульмівський, Ростанський ліцеї та Прип’ятська гімназія, решта шкіл громади паралельно ведуть паперові журнали та щоденники.

Ведення класних журналів в електронній формі значно спростило діловодство, дало можливість педагогам у будь-який час і з будь-якого місця заповнювати такий журнал та зберігати інформацію. Е-щоденники забезпечують швидкий та зручний доступ до оцінок, розкладу уроків та домашніх завдань, а також можливість зв'язатися з викладачем.

Електронні щоденники та журнали – це легко, зручно, заощаджує час вчителів і тримає батьків та дітей в курсі найважливішого.

Дякуємо EGAP!

Читайте такожЗавдяки програмі EGAP у Шацькій громаді впроваджуються онлайн-сервіси та інструменти електронної демократії

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь