Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Положеві поховали 24-річного військовослужбовця, який загинув, захищаючи Україну

Дата: 12.09.2022 16:20
Кількість переглядів: 1190

Фото без опису

12 вересня в селі Положеве провели в останню путь воїна Олександра Положевця, який загинув, захищаючи Україну від російського агресора.

Олександру було 24 роки. З 2019-го він був військовослужбовцем в/ч А 1008, військова спеціальність – сапер. В бійця залишилися батьки і брат.

11 вересня труну з тілом загиблого Героя зустрічав живий коридор із мешканців населених пунктів Любомльської та Шацької громад. Люди віддавали останню шану захиснику, стоячи на колінах та встеляючи живими квітами його шлях до рідного дому.

На подвір’ї храму святого Дмитрія Солунського ПЦУ за упокій душі бійця молилися митрофорний протоієрей Михайло Цвинкилевич, благочинний Шацького деканату ПЦУ, та духовенство Шацької громади. Під час громадської панахиди слова співчуття висловили рідним Сергій Карпук, Шацький селищний голова, та Василь Матвійчук, начальник Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП.

Мужнього воїна в останню путь провели його рідні, близькі, знайомі, жителі громади, духовенство та військовослужбовці Збройних сил України. Поховали загиблого Героя із військовими почестями на кладовищі в селі Положеве.

З початку війни це вже третя непоправна втрата в цьому населеному пункті. В травні і червні свої життя віддали за Україну місцеві мешканці Демид Челядин і Олександр Чак.

Вічна пам'ять Героям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь