Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Селищний голова звітував перед мешканцями сіл Піщанського та Ростанського округів

Дата: 23.02.2022 17:35
Кількість переглядів: 573

23 лютого Сергій Карпук, Шацький селищний голова, публічно відзвітував про роботу селищної ради в 2021 році перед мешканцями сіл Піщанського та Ростанського старостинських округів.

В будинку культури села Піща очільник громади озвучив перед присутніми результати своєї діяльності та виконавчого комітету у всіх сферах господарювання, проаналізував показники соціально-економічного розвитку території та окреслив найважливіші питання, які заплановано вирішити нинішнього року. Серед пріоритетних завдань на найближчий час – добудова школи в Піщі (з фінансуванням проблем немає; вирішується питання, хто буде завершувати будівництво: старий, але недобросовісний підрядник або ж новий); будівництво дороги Піща-Пулемець, тротуарів та поновлення вуличного освітлення (на сьогодні виготовлено проєкт та проведено експертизу); ремонт Піщанського будинку культури і перенесення туди адмінприміщення селищної ради (колишньої сільської ради); ремонт школи в селі Острів’я та облаштування там кімнат для працівників культури, бібліотеки та медпункту тимчасового базування; освітлення вулиць в селі Острів’я, будівництво в селі літньої сцени, дитячих майданчиків в Острів’ї та Затишші.

Ознайомитися із звітом селищного голови Сергія Карпука про роботу в  2021 році можна буде на сайті  Шацької селищної ради.

Присутні також заслухали звіт про роботу в 2021 році Петра Мегеля, старости Піщанського округу.

За його словами, за звітний період було замінено теплотрасу в дитсадку с. Піща, проведено роботу з видалення аварійних дерев та чагарників на кладовищі сіл Піща та Острів’я; із впорядкування місць тимчасового зберігання ТПВ; відремонтовано освітлення по вулиці Прикордонників (с. Піща), відновлено відрізки доріг між вулицями Центральна та Механізаторів (с. Піща), дорогу в с. Затишшя по вул. Молодіжна (частково); придбано на старостинський округ бензопилу, садовий тример, тачку, оприскувач; облаштовано дитячий ігровий майданчик в с. Піща та ведеться реконструкція садиби Гутовського; проведено розчищення пожежної водойми в с. Піща; реконструйовано пам’ятник; придбано в будинок культури с. Піща більярдний стіл, в с. Затишшя – тенісний тощо.

Сергій Карпук дав відповіді на запитання мешканців сіл про зрізання аварійних дерев, ліквідацію наслідків підтоплення, застеріг від самовільного вирубування лісу.

В селі Ростань очільник громади після звіту зазначив, що в планах на цей рік – відновити освітлення на всіх вулицях сіл старостинського округу і завершити ремонт сільського клубу. Місцеві мешканці озвучили проблему аварійних дерев і подякували селищному голові за сприяння у створенні комфортних умов для вихованців дитсадка.

Читайте такожПублічний звіт селищного голови перед мешканцями сіл Мельники і Гаївка

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь