Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Публічний звіт селищного голови перед мешканцями сіл Мельники і Гаївка

Дата: 17.02.2022 14:17
Кількість переглядів: 882

16 лютого Сергій Карпук, Шацький селищний голова, публічно відзвітував про роботу селищної ради в 2021 році перед мешканцями сіл Мельники та Гаївка.

У своєму виступі очільник громади розповів про результати роботи у всіх сферах життєдіяльності, особливий акцент зробивши на виконанні й наповненні селищного бюджету, на питаннях капітального будівництва та покращення інфраструктури, зокрема транспортної, проєктної діяльності та залучення інвестицій, озвучив показники роботи закладів освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, згадав про здобутки у спортивній та культурній сферах.

Читайте також100 добрих справ: здобутки Шацької селищної територіальної громади в 2021 році. ПІДСУМКИ

Ознайомитися із звітом селищного голови Сергія Карпука про роботу в  2021 році можна буде на сайті  Шацької селищної ради.

Після звіту очільник дав відповіді на запитання присутніх. Мешканців Мельників хвилювали питання відкриття в селі аптеки, зрізання аварійних дерев, роботи сільського клубу, освітлення нових житлових кварталів, стану доріг, реорганізації місцевої школи (пониження ступеня), посади сільського старости. Спільно шукали шляхи вирішення проблеми засміченості території та ефективні методи боротьби з порушниками правил благоустрою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь