Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Зустріч у селищній раді з експертами Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 13.12.2021 11:25
Кількість переглядів: 705

Фото без опису

В Шацькій селищній раді побували експерти та тренери Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Під час зустрічі з членами робочої групи, яка формуватиме завдання на розроблення комплексного плану Шацької територіальної громади, старостами, представниками Шацького НПП, підприємцями та громадськими активістами вони ознайомили їх з поняттям комплексного плану, розповіли, для чого він потрібен та з чого розпочинати його створення.

Під час заходу всі спільно працювали над картосхемами громади, аналізуючи територію за тематичними напрямами: розвиток рекреації та туризму, соціальної та транспортної інфраструктури. Також аналізували та визначали зацікавлені сторони, що будуть залучені до процесу формування завдання на розроблення комплексного плану.

Нагадаємо, Шацька селищна територіальна громада стала партнером Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». На сьогодні працівники селищної ради проходять навчання та беруть участь у тренінгах, аби разом з робочою групою долучитися до формування якісних завдань, а відтак скористатися коштами субвенції з держбюджету на розробку комплексного плану території громади.

Читайте також: Триває прийом пропозицій до розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Шацької громади

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь