Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

100 добрих справ: облаштування корекційної кімнати в межах проєкту «Крокуй у майбутнє. Впіймай усмішку»

Дата: 30.11.2021 17:00
Кількість переглядів: 877

Фото без опису

#36. Ініціативна група працівників Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради за фінансової підтримки Шацької селищної ради успішно реалізувала проєкт «Крокуй у майбутнє. Впіймай усмішку» з облаштування корекційної кімнати. 
Мета проєкту, який здобув перемогу в конкурсі, – створення кімнати для надання якісних соціальних, психологічних послуг членам сімей та дітям, які опинились в складних життєвих обставинах чи мають найвищий ризик потрапляння в такі обставини. 

На реалізацію проєкту з бюджету Шацької селищної ради було виділено 33 280 грн, ініціативна група зібрала 3 950 грн. Нині корекційна кімната – це світле, затишне приміщення з новими меблями, сучасною технікою та всім необхідним для надання якісних послуг. Люди тут зможуть брати участь у тематичних зустрічах, обговореннях, тренінгах, консультаціях, майстер-класах тощо, а також відпочивати та спілкуватися в дружній,  приємній атмосфері, долати стресові ситуації та здобувати навички розв'язання життєвих проблем.

Фото без опису
Днями психологиня відділу соціальних служб Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради у корекційній кімнаті провела перше заняття з елементами тренінгу «Мандрівка в країну емоцій» з дітьми – мешканцями громади.

На заході кожна дитина змогла пізнати себе через світ емоцій: усі разом пригадували, які бувають емоції; вчилися визначати свій емоційний стан. Під час заняття діти почували себе комфортно й розкуто, тому враження від гарно проведеного часу були тільки позитивні.  

Читайте також: 100 добрих справ: реалізація проєкту «Затишна школа» в Шацькому ліцеї

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь