Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

100 добрих справ: реалізація проєкту «Затишна школа» в Шацькому ліцеї

Дата: 29.11.2021 12:10
Кількість переглядів: 880

Фото без опису

 

#35. У ОЗЗСО І-ІІІ ступенів «Шацький ліцей»  реалізували  проєкт «Затишна школа», який брав участь в конкурсі проєктів місцевих ініціатив серед навчальних закладів Шацької громади та здобув перемогу.

У школі діти проводять багато часу. Щоб їх перебування було максимально корисним, слід чергувати навчальний процес із відпочинком. Учні просто обожнюють перерву, адже це час, який можна провести з друзями, поспілкуватися з однокласниками або просто перепочити після навчального навантаження. Під час перерви школа завжди нагадує бджолиний вулик, у якому кипить життя: кожен робить щось для себе, але у всіх єдина ціль – пізнавати одне одного та відпочивати.

Реалізація цього проєкту дала можливість перетворити коридори початкової школи у простір, який допомагав би учням відпочивати від уроків і переключатися з одного виду діяльності на інший, на місце цікавого дозвілля.

В його межах було придбано 12 різнокольорових лавочок, мотивуючі наліпки на стіни, наліпки для сходів. Вчителі початкових класів розмалювали підлогу в коридорі цікавими ігровими зонами.

Читайте також: 100 добрих справ: мешканці Шацької громади отримали матеріальної допомоги на понад 400 тисяч гривень

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь