Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

100 добрих справ: поповнення бібліотечного фонду на 60 тисяч гривень

Дата: 18.11.2021 10:45
Кількість переглядів: 639

#26. У поточному році з бюджету селищної ради на поповнення бібліотечного фонду книгами та передплату періодичних видань було виділено 60 тис. грн.

Це дало змогу придбати художні видання сучасних письменників української та світової літератури, окремі екземпляри нової програмової літератури, книги для дітей та підлітків.

Нові книги приносять неабияке задоволення як для бібліотекарів, так і для користувачів. Адже кожна новинка – це завжди подія та нове знайомство, а саме читання дозволяє людині розвивати свою уяву, збагачує словниковий запас.

Суттєвим поповненням бібліотечних фондів є передплата періодичних видань. На їх сторінках – багато цікавих, пізнавальних, захопливих розповідей, оповідань, віршів, тобто таких матеріалів, які допомагають у навчанні, поповнюють знання, спонукають логічно мислити, відкривають безліч таємниць навколишнього світу.

А ще є журнали, які дозволяють змістовно і з користю проводити дозвілля, розказують про різні життєві ситуації, вчать робити цікаві речі, дають поради по догляду за садом та городом, пропонують багато подорожей, конкурсів, вікторин.

Нова література зацікавить широке коло користувачів – і маленьких дослідників, і шукачів пригод, і шанувальників різних видів мистецтва, спорту, техніки.

Читайте також: 100 добрих справ: логотип, слоган та брендбук Шацької територіальної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь