Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Діалог селищного голови з мешканцями сіл Пульмо, Залісся, Вільшанка

Дата: 05.11.2021 16:34
Кількість переглядів: 800

3 листопада Сергій Карпук, Шацький селищний голова, провів особистий прийом громадян у селах Пульмо, Залісся, Вільшанка, Кошари.

Разом з очільником громади з людьми спілкувалися староста Оксана Тумік та директорка Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради Наталія Борсук.

Під час розмови з мешканцями Вільшанки і Кошарів селищний голова зазначив, що вже наступного року в цих селах з’явиться вуличне освітлення – цьогоріч на нього була виготовлена проєктно-кошторисна документація. Люди цікавилися будівництвом дороги до населених пунктів – воно, зі слів Сергія Карпука, може розпочатися не раніше 2024 року. Крім того, на території старостинського округу планують побудувати центр олімпійської та паралімпійської підготовки з фізичною реабілітацією учасників АТО/ООС. А ще до кінця року в селах з’явиться інтернет, на прокладання якого громада отримала субвенцію з державного бюджету.

Люди цікавилися, коли буде відремонтована дорога  Кошари-Пулемець, яка доля місцевого ФАПУ, запитували про вакцинацію від COVID-19, просили допомогти вирішити особисті питання.

В селі Залісся на прийом завітали переважно літні люди, для яких проблемою є те, що в сусідньому Пульмі немає аптеки, а найближча – в смт Шацьк. Селищний голова пояснив, що аптеку планують облаштувати в приміщенні Пульмівської амбулаторії ЗПСМ, як тільки Волинська ОДА передасть будівлю на баланс громади.

В Пульмі Сергій Карпук завітав у місцеву школу, де оглянув оновлене фойє. Староста продемонструвала очільнику нову загорожу біля обеліска Слави та добротний дитячий майданчик на церковному подвір’ї – все це результати успішної реалізації громадських проєктів. Побував Сергій Карпук і в амбулаторії ЗПСМ, де поспілкувався з сімейною лікаркою, поцікавився ходом вакцинації.

Селищний голова взяв на особистий контроль вирішення як особистих, так і суспільних проблем, що були озвучені на виїзному прийомі.

Читайте також:

Зустріч селищного голови з мешканцями сіл Самійличівського старостинського округу

Виїзний прийом: що турбує мешканців сіл Піща, Затишшя, Острів'я, Кам'янка



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь