Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Виїзний прийом: що турбує мешканців сіл Піща, Затишшя, Острів'я, Кам'янка

Дата: 21.10.2021 10:04
Кількість переглядів: 858

20 жовтня Сергій Карпук, Шацький селищний голова, провів особистий прийом громадян у селах Затишшя, Кам’янка, Острів’я, Піща.

Разом з очільником громади з мешканцями спілкувалися на актуальні теми староста сіл Петро Мегель, директорка Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради Наталія Борсук та новопризначений начальник КП «Будинкоуправління» Ярослав Сацюк.

Спільними питаннями для всіх населених пунктів стали складна ситуація з захворюваністю мешканців громади на COVID-19 та акцент на необхідності вакцинації; інформування людей та підготовка до процесу роздільного збору сміття і його централізованого вивезення.

В Затишші Сергій Карпук дав відповіді на запитання жителів про подальше функціонування фельдшерсько-акушерських пунктів, оптимізацію шкіл, вислухав зауваження щодо роботи сімейних лікарів Шацької лікарні та пообіцяв донести проблемні моменти до керівництва медзакладу.

В Кам’янці місцеві мешканці запитували про долю приміщення колишнього сільського клубу, яке руйнується, та просили відремонтувати дорогу до Острів’я.

В селі Острів’я делегація побувала в місцевій школі, де Сергій Карпук поспілкувався з директоркою Оленою Бакун; відвідала сільський клуб – там спільно з жителями обговорили питання облаштування іншого, комфортного приміщення для проведення культурних і масових заходів.

Селяни порушили тему необхідності будівництва в населеному пункті дитячого майданчика, літньої сцени, озвучили проблеми старих аварійних дерев, які потрібно зрізати; поганого стану сільських доріг (зокрема по вулиці Тополева); поскаржилися на односельця, який висипав щебінь посеред дороги, заблокувавши проїзд для автотранспорту.

Сергій Карпук повідомив жителям, що наступного року в селі з'явиться вуличне освітлення.

Щодо Піщі, то тут очільник громади побував на будівництві нової школи, де поспілкувався з представником фірми-підрядника та поцікавився ходом робіт. Крім того, завітав в амбулаторію ЗПСМ та оглянув приміщення сільського Будинку культури, яке потребує внутрішнього ремонту.

Сергій Карпук взяв на особистий контроль вирішення як особистих, так і суспільних проблем, що були озвучені на виїзному прийомі.

Читайте також:

Відбувся діалог селищного голови з жителями сіл Прип’ять, Вілиця, Кропивники, Плоске

Мельники-Гаївка: відбувся особистий прийом громадян селищним головою



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь