Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Мельники-Гаївка: відбувся особистий прийом громадян селищним головою

Дата: 14.10.2021 18:39
Кількість переглядів: 685

12 жовтня Сергій Карпук, Шацький селищний голова, побував у селах громади Мельники та Гаївка, де провів особистий прийом громадян.

До діалогу з селянами, обговорення проблемних питань та пошуку шляхів їх вирішення долучилася Наталія Борсук, директорка Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради.

Мешканці Гаївки озвучили перед керівництвом питання проблемних доріг (в самому селі та на відрізку Гаївка-Мельники), поскаржилися на велику кількість бездомних собак і котів, на жителів, які викидають сміття у не призначених для цього місцях. Оскільки селяни хочуть бачити на своїй території дитячий майданчик, то очільник громади порадив їм взяти участь у конкурсі проєктів місцевих ініціатив, бюджет якого наступного року зросте вдвічі. Наголосили на необхідності зрізання аварійних дерев і поцікавилися долею ринку в центрі села.

Також мешканців турбує питання функціонування котельні санаторію «Лісова пісня». З їхніх слів, чорний дим, який іде з димаря, забруднює випрану білизну та вікна будинків. Селяни хочуть звернутися з цією проблемою в обласну раду, в підпорядкуванні якої перебуває оздоровниця.

Жителі села Мельники занепокоєні станом дороги в урочищі Гола Берва, відсутністю вуличного освітлення та паркувальної зони в урочищі Ляпове. Просили посприяти зрізанню аварійних дерев, щодо чого були прийняті відповідні рішення виконкому, встановленню ліхтарів у зоні відпочинку біля місцевого клубу та оновленню сцени. Вирішення деяких питань потребує і дитсадок села Мельники, куди слід придбати обігрівачі і куточок інклюзії.

Селищний голова занотував ці та інші проблемні питання і пообіцяв взяти їх вирішення на особистий контроль.

Читайте такожВідбувся діалог селищного голови з жителями сіл Прип’ять, Вілиця, Кропивники, Плоске



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь