Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

100 добрих справ: нове фойє в школі села Пульмо

Дата: 27.10.2021 16:50
Кількість переглядів: 1018

Фото без опису

#3. В школі села Пульмо оновили фойє.

В Шацькій селищній раді влітку відбувся конкурс проєктів місцевих ініціатив серед навчальних закладів, переможці якого отримали фінансування і на сьогодні успішно реалізували заплановане.

Серед тих, хто здобув високий бал конкурсної комісії, – ЗЗСО І-ІІІ ст. села Пульмо і його проєкт «Фойє-візитівка школи».

«Фойє школи – «обличчя» закладу, місце щоденної зустрічі. Але саме ця частина приміщення нашої школи не мала належного естетичного оформлення, похмурі кольори й темні коридори не викликали позитивного настрою. Тому цього року ми взяли участь у конкурсі проєктів місцевих ініціатив, організованому Шацькою селищною радою, та виграли. Тобто отримали 50000 грн. з бюджету громади, що дозволило нам втілити плани в реальність», – розповіла Людмила Положевець, директорка школи.

У результаті в навчальному закладі оновили застаріле оформлення фойє сучасними елементами: яскравими фарбами, зручними меблями, новим освітленням, поєднуючи практичність зі стильним дизайном. Спільними зусиллями працівників школи, а також батьківського активу було зроблено реконструкцію головного входу. Замінили дерев’яні панелі у фойє, встановили сонцезахисні жалюзі на вікна, пофарбували стіни та стелю, замінили світильники, вимикачі, придбали нові вішаки в гардероб, оформили відповідні зони новими сучасними стендами. Покращили імідж школи в очах громадськості.

«Щиро дякуємо всім активним учасникам реалізації проєкту, його керівнику Миколі Німцю, а також голові нашої громади Сергію Карпуку за можливість проявити ініціативу та зробити хорошу справу для навчального закладу», – підсумувала Людмила Федорівна.

Читайте також:

100 добрих справ: реконструкція приміщення відділу «ЦНАП»

100 добрих справ: будівництво дороги Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове

Фойє до реалізації проєкту:

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фойє після реалізації проєкту:

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь