Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

100 добрих справ: будівництво дороги Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове

Дата: 25.10.2021 15:22
Кількість переглядів: 1564

Фото без опису

Минув рік, відколи Сергій Карпук здобув перемогу на місцевих виборах і став очільником Шацької селищної територіальної громади.

Першочерговими завданнями стали для нього вирішення проблем місцевого значення, створення сприятливих умов для розвитку  громади, турбота про мешканців та їх соціальне благополуччя. Активний ритм діяльності очільника та його команди, заданий рік тому, увінчався гарними результатами зроблених справ та реалізованих проєктів. Місцеві жителі нині бачать позитивні зміни на вулицях Шацька і в населених пунктах громади, відчувають дієвість соціальних програм, стають свідками того, як плани перетворюються на реальність.

Від сьогодні розпочинаємо цикл публікацій під назвою «100 добрих справ», яким продемонструємо здобутки й успішні напрацювання Шацької селищної територіальної громади в 2021 році.

#1. Будівництво дороги Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове

На території Шацької громади завершується ремонт автомобільної дороги місцевого значення Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове – в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

На шляху, що пролягає уздовж українсько-польського кордону, побудовані асфальтована дорога, тротуар (в Шацьку, Грабові та Адамчуках), велосипедні доріжки, сучасне вуличне освітлення, прокладена зовнішня каналізаційна мережа і зливова каналізація, змонтовані обмежувачі руху автотранспорту та металеве огородження пішохідних зон,  встановлені дорожні знаки, обмежувачі руху, нанесена дорожня розмітка, облаштовані автобусні зупинки, здійснено озеленення.

На стадії завершення – роботи на дорожньому полотні в районі Грабова та Адамчуків.

Автошлях сполучатиме Шацьк, Світязь із територією, де передбачається будівництво міжнародного пункту пропуску «Адамчуки-Збереже».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь