Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

На засіданні виконкому – про селищний бюджет та запобігання наслідкам негоди

Дата: 03.08.2021 16:30
Кількість переглядів: 1010

Фото без опису

3 серпня під головуванням Людмили Єрофєєвої, заступника селищного голови, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Шацької селищної ради.

На порядок денний були винесені питання про надання дозволу на видалення зелених насаджень за заявами окремих жителів сіл Смоляри-Світязькі та Голядин і за клопотанням Віталія Цвида, діловода сіл Грабове, Смоляри-Світязькі, Адамчуки, Голядин.

«Минулого тижня селами Голядин та Смоляри-Світязькі пройшов сильний буревій, поваливши дерева, пошкодивши будинок, залишивши людей без світла. Над ліквідацією наслідків протягом декількох днів працювала велика кількість людей, в тому  числі бригада з обласного центру. Щоб у майбутньому запобігти наслідкам негоди, місцеві мешканці вирішили зрізати аварійні дерева, яких у цих населених пунктах досить багато», – зазначила Людмила Єрофєєва.

Читайте також: Повалені дерева і пошкоджений будинок: негода наробила лиха в селах громади

Члени виконавчого комітету проголосували «за», надавши дозвіл на зрізання. Також заслухали звіт про виконання бюджету селищної громади за І півріччя 2021 року. Як доповіла Любов Кубай, начальник відділу фінансів Шацької селищної ради, до загального та спеціального фондів бюджету громади зараховано 82 млн. 050,7 тис. грн, що складає 107,7 відсотка призначень звітного періоду. У порівнянні з відповідним показником минулого року власні надходження загального фонду збільшились на 9 млн. 434,7тис.грн. У першому півріччі проведено на 13 млн. 532,0 тис. грн. більше видатків, ніж у відповідному періоді минулого року.

Члени виконкому розглянули та схвалили Прогноз бюджету селищної територіальної громади на 2022-2024 роки; прийняли рішення про проведення конкурсу на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь