Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Нарада з питань функціонування бізнесу громади в умовах дії нового закону про мобілізацію

Дата: 23.05.2024 16:06
Кількість переглядів: 128

Фото без опису23 травня під головуванням Богдана Тимошука, секретаря Шацької селищної ради, відбулася нарада з питання функціонування бізнесу Шацької територіальної громади в умовах дії Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку».

В заході взяли участь Олександр Левицький, начальник 4 відділу Ковельського РТЦК та СП, підприємці громади.

Богдан Тимошук наголосив на важливості напрацювання спільного алгоритму дій щодо бронювання цінних працівників бізнесу Шацької громади – задля безперебійного функціонування економіки, сплати податків та виконання місцевого бюджету.

Олександр Левицький поінформував присутніх про зміни відповідно до нового закону, а саме про необхідність уточнення облікових даних.  Щодо працівників, які мають право на відстрочку, то для її отримання вони повинні з’явитися безпосередньо в 4 відділ Ковельського РТЦК та СП. Особливо цінні працівники, які не мають права на відстрочку, але без котрих приватні об’єкти не зможуть повноцінно функціонувати, можуть отримати на певний термін бронь від мобілізації.

В результаті зустрічі було напрацьовано алгоритм дій, згідно з яким впродовж наступних днів (до понеділка, 27 травня, включно) підприємці мають подати до Шацької селищної ради перелік своїх працівників, обґрунтувавши важливість їхнього бронювання.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь