Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Тренінг з міжвідомчої взаємодії у сфері захисту прав дитини

Дата: 13.05.2024 16:00
Кількість переглядів: 138

Фото без опису13 травня в Шацькій громаді стартував триденний тренінг з міжвідомчої взаємодії у сфері захисту прав дитини в межах проєкту «Підвищення потенціалу громад для забезпечення інтегрованих соціальних послуг вразливим дітям у Львівській, Волинській і Закарпатській областях».  

Захід об’єднав фахівців, які працюють з сім’ями, дітьми та молоддю, а саме працівників Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради, служби у справах дітей, Шацької лікарні, правоохоронців, старост. Участь у заході бере також Ольга Сахарук, заступниця Шацького селищного голови.

Протягом трьох днів учасники тренінгу працюватимуть над низкою важливих питань, серед яких: визначення різних категорій сімей з дітьми, які потребують підтримки та допомоги відповідно до наявних ресурсів; система соціального захисту в громаді; інструменти виявлення та оцінювання для прийняття рішень та організації соцзахисту дітей тощо.

Результатом реалізації проєкту стане впровадження в громаді двох соціальних послуг: денного догляду дітей з інвалідністю та медіації (вид альтернативного врегулювання суперечок, метод вирішення суперечок із залученням посередника, який допомагає сторонам конфлікту налагодити процес комунікації).

Фахову комплексну допомогу надає учасникам заходу тренерка Мирослава Ткачук.


Тренінг відбувається в межах проєкту «Підвищення потенціалу громад для забезпечення інтегрованих соціальних послуг вразливим дітям у Львівській, Волинській і Закарпатській областях», який реалізовує Центр соціальних послуг «Джерело» (Львів) та Дитячий Фонд ООН ЮНІСЕФ. Проєкт реалізується за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW в рамках національної програми ЮНІСЕФ «Кращий догляд для кожної дитини».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь