Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

З Днем матері!

Дата: 12.05.2024 08:00
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

12 травня українці відзначають День матері. Слово «мама» для нас асоціюється з трьома образами: Божою матір’ю, рідною мамою та ненькою Україною. День матері – особливе свято, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до найдорожчої людини. Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу.

Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги. Зараз, у складний для України час війни, щира материнська молитва омофором покриває нашу землю, синів і доньок, які боронять її від ворога, оберігає і захищає, творить дива.

Вірю, що Господь почує молитви матерів, винагородить вас і ваші сім’ї здоров’ям, а нашій державі подарує перемогу, мир і єдність.

Дорогі наші матері! Зичу вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру, глибокої пошани та щирої подяки, адже ви – найбільший дар у нашому житті! Нехай тепло домашнього вогнища, створене вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігріває ваші родини повсякчас.

Низький уклін матерям військових за недоспані ночі, переживання і молитви, за терпіння, мудрість і мужність, з якими вони, долаючи нинішні негаразди, зберігають віру в кращий завтрашній день.

З повагою – Богдан ТИМОШУК, секретар Шацької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь