Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Засідання чергової сесії Шацької селищної ради

Дата: 24.04.2024 16:18
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

24 квітня під головуванням Богдана Тимошука, секретаря селищної ради, відбулося засідання чергової 56 сесії Шацької селищної ради.

На початку депутати заслухали жителів села Світязь, які озвучили звернення з проханням вирішити питання доступу до озера Світязь у районі бази відпочинку «Світязь» Світязького лісництва. Після обговорення був напрацьований проєкт рішення про необхідність приведення договору сервітуту у відповідність до рішення Світязької сільської ради, яким передбачено вільний проїзд і прохід до озера згаданою дорогою.

Обранці проголосували за два звернення: депутатів  Шацької селищної ради  до Ковельської РВА щодо завершення проєкту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь»;  до Верховної Ради України  щодо неприпустимості підвищення акцизів на пальне.

Були внесені зміни до рішення селищної ради від 18.01.2024 року №51/2 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2024 рік»; затверджено програму «Дистанційне обслуговування місцевих бюджетів» та статут КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради» у новій редакції.

Депутати заслухали такі звіти: начальника управління гуманітарного розвитку Шацької селищної ради з питань збереження та ефективності використання майна, що знаходиться на балансі та в оперативному  управлінні згаданої структури; директора КП «Добробут»  та  начальника КУ «Муніципальний центр» про роботу за 2023 рік.

Також на сесії прозвітували про роботу старости Пульмівського, Світязького та Пулемецького старостинських округів.

Одностайним голосуванням обранці достроково припинили повноваження депутата Шацької селищної ради Олега Оніщенка у зв’язку з його особистою заявою про складання депутатських повноважень.

Було розглянуто низку питань зі сфери земельних відносин, з усіх прийняті відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь