Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Зустріч з вимушеними переселенцями Шацької громади

Дата: 15.04.2024 15:32
Кількість переглядів: 97

Фото без опису14 квітня в Шацьку на базі інтеграційного простору для ВПО відбулася зустріч керівництва Шацької селищної ради, начальників підрозділів, директорів соціальних установ, а також представників благодійної організації «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» з вимушеними переселенцями громади.

«Маємо за мету допомогти інтегрувати вас у життя громади, залучити до суспільно корисних процесів, вислухати, підтримати, захистити ваші інтереси, відстояти права. Ми разом із партнерами зробимо все можливе, щоб ви почували себе комфортно, жили у безпеці, могли навчатися і працювати», – з таким словами звернулася до присутніх внутрішньо переміщених осіб Ольга Сахарук, заступниця селищного голови, голова ради з питань ВПО Шацької громади.

З роботою «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» ознайомила вимушених переселенців Оксана Овсієнко, координаторка цієї благодійної організації, наголосивши, що люди, які знайшли тут прихисток від воєнних дій, можуть розраховувати на підтримку та юридичні консультації від фахівців фонду.

Про послуги, якими можуть скористатися внутрішньо переміщені особи, розповіли керівники Шацького відділу Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості, Територіального центру надання соціальних послуг, начальники служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення Шацької селищної ради тощо.

Наостанок присутні поспілкувалися в невимушеній атмосфері, переселенці розповіли про свої потреби, задали фахівцям індивідуальні питання, дізналися, які виплати можуть отримати, де працевлаштуватися, які проблеми можна вирішити на рівні громади, а які – благодійного фонду.

В Шацькій громаді сприяли і будуть сприяти людям, які знайшли тут прихисток від війни. А діалог із внутрішньо переміщеними особами – це ще одна можливість почути їхні проблеми, зрозуміти та допомогти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь