Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Давайте подбаємо разом про чистоту та благоустрій громади

Дата: 12.04.2024 15:56
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

З приходом весни наступає сприятлива пора взятися громадою за наведення чистоти, порядку, покращення благоустрою та санітарного стану території нашої громади. Щорічно перед великодніми святами проходить організація весняної толоки та оголошується місячник благоустрою у рамках проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Запрошуємо та закликаємо усіх небайдужих громадян згуртуватися та спільно протягом квітня 2024 року:

• очистити прилеглі території до приміщень, домогосподарств;

• привести території, прилеглі до адміністративних будівель, прибудинкові території, кладовища в належний естетичний та санітарний стан;

• ліквідувати чагарникові зарості;

• ліквідувати стихійні смітники та не допускати факти несанкціонованого розміщення відходів;

• сільськогосподарським підприємствам здійснювати заходи щодо очищення від сміття придорожніх лісосмуг, узбіччя доріг вздовж орендованих земельних ділянок.

Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких ви проживаєте.

Благоустрій – це не разова акція, це щоденна робота, і в першу чергу робота над собою, своєю свідомістю, зробивши невелике зусилля – не смітити.

Таким чином, візьміть участь у благоустрої, покращення санітарного стану довкілля та озеленення населених пунктів та прилеглих територій, а також у ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, господарських майданчиків та територій установ, підприємств та організацій, кладовищ, братських могил, вулиць доріг, тротуарів, автобусних зупинок.

Кожен житель громади повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь