Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Діалог з мешканцями села Мельники

Дата: 22.02.2024 15:16
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

21 лютого в Шацькій селищній раді під головуванням Богдана Тимошука, секретаря селищної ради, з участю працівників відділу земельних ресурсів, проєктної організації, керівників Шацької ДПІ та КП «Добробут» відбулася нарада з мешканцями вулиці Озерна села Мельники.  

Темою діалогу стали питання перспективи розвитку згаданої території біля озера Пісочне, яка є особливо популярною серед туристів, декларування доходів власниками садиб, які приймають відпочивальників, цивілізованого поводження зі сміттям.

Шацька селищна рада почала розробляти детальний план території села Мельники з метою впорядкування об’єктів інфраструктури, в тому числі на вулиці Озерна. В планах селищної ради – використавши грантові можливості, побудувати на цій вулиці стоянки для автомобілів, велодоріжки, облаштувати місця для торгівлі, встановити шлагбаум тощо.  

Світлана Сулік, начальниця Шацької державної податкової інспекції, нагадала присутнім про те, що триває кампанія щорічного декларування доходів громадян, і наголосила на необхідності сплатити всі податки.

Анатолій Стрункін, директор КП «Добробут», просив власників садиб укласти договори на вивезення сміття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь