Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Делегація Шацької селищної ради налагоджувала міжмуніципальне партнерство з Полянською громадою

Дата: 15.02.2024 12:19
Кількість переглядів: 704

Фото без описуПрацівники Шацької селищної ради на чолі з Богданом Тимошуком, секретарем ради, з метою налагодження міжмуніципального партнерства побували в Полянській територіальній громаді Закарпатської області (голова Іван Дрогобецький, секретар Неля Петрус).

Діалог між представниками муніципалітетів відбувся з ініціативи проєкту USAID «ГОВЕРЛА», партнером якого Шацька громада є з 2021 року, та з участю його фахівчині – Людмили Немири.

Делегацію Шацької громади ознайомили з кращими практиками Полянської ТГ в реалізації стратегічних цілей розвитку громади, зокрема в сфері туризму.

Шачани взяли участь у засіданні «круглого столу» на тему «Розвиток туризму і рекреації,  як один з стратегічних напрямків розвитку економічної спроможності та підприємництва Полянської громади», долучилися до дискусії «Як раціонально використовувати природні ресурси та забезпечити збалансований розвиток громади?».

Також мали змогу побувати на заводі з розливу мінеральної води «Алекс», у санаторії «Сонячна Долина», на гірськолижному курорті, у дитячо-юнацькій спортивній школі, дитячій школі мистецтв, дізналися про види  послуг для задоволення потреб туристів та місцевих мешканців.

Зустріч представників громад стала першим кроком до подальшого обміну досвідом, майбутньої співпраці, спільних проєктів.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь