Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Бережіть життя і майно від пожеж!

Дата: 06.02.2024 10:38
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

З 1 по 26 січня 2024 року працівники Ковельського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області та особовий склад 11 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області спільно з соціальним працівником провели подвірні обходи житлового сектору селища Шацьк.

Особлива увага зверталась на помешкання, де проживають одинокі громадяни похилого віку, багатодітні сім’ї, особи, які опинились в складних життєвих обставинах, а також інші соціально незахищені верстви населення. Загалом було обстежено 72 житлових будинки, всього проінструктовано 109 осіб.

Метою даних заходів було нагадати громадянам основні вимоги правил пожежної безпеки для житлових будинків, правил безпеки під час користування генераторами та туристичними пальниками, експлуатації електрообладнання, правильного користування пічним опаленням, необхідності вчасного проведення очистки димоходів від сажі, правил безпеки на льоду, порядку дій при виявленні вибухо-пожежонебезпечних предметів та під час сигналу «Повітряна тривога».

Під час проведення роз’яснювальної роботи додатково перевірено наявність зовнішнього протипожежного водопостачання в населеному пункті, влаштування пірсів та під'їздів до них, облаштування водонапірних веж пристроями для забору води пожежними автомобілями.

З початку 2024 року на території Шацької селищної ради виникла пожежа (1- Шацький ЛФК ім. В.В. Сулька), яка нанесла прямих матеріальних збитків на суму 43 тис. грн. Завдяки вмінням та професіоналізму працівників ДСНС було врятовано матеріальних цінностей на суму близько 8 тис. грн.

Просимо мешканців Шацької громади дотримуватися правил пожежної безпеки, берегти життя і майно від вогню!

Ковельське РУ ГУ ДСНС України у Волинській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь