Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Участь делегації Шацької селищної ради у конференції «Стратегічне планування: від затвердженого документу до успішного впровадження»

Дата: 29.01.2024 16:42
Кількість переглядів: 634

Фото без опису25-26 січня в місті Львів за підтримки Проєкту USAID «Говерла» відбулася регіональна конференція «Стратегічне планування: від затвердженого  документу до успішного впровадження».

Делегація Шацької селищної ради на чолі з селищним головою Сергієм Карпуком взяла участь у цьому  заході, де поділилася власним досвідом планування розвитку громади та отримала нові знання щодо використання статистичних даних та інформаційних порталів при формуванні стратегічних планувальних документів та прийнятті ефективних управлінських рішень. Отримані знання працівники Шацької селищної ради будуть використовувати для імплементації стратегічних планувальних документів громади та впровадження системності місцевих та регіональних цільових програм та бюджетного планування.

В заході взяли участь громади-партнерки  Проєкту USAID «Говерла» з Волині, Львівщини та Закарпаття. Така розширена географія громад-учасниць сприяла обміну досвідом, зародженню нових знайомств та налагодженню міжмуніципального співробітництва громад.

У співпраці з Проєктом USAID «Говерла» Шацька селищна рада продовжує  роботу над розвитком територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь