Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацьку відкрили Центр активності громадян

Дата: 12.01.2024 17:00
Кількість переглядів: 177

Фото без опису12 січня в Шацьку відбулося відкриття Центру активності громадян.

Новий, сучасний простір для зустрічей, креативних ідей та подій облаштували в приміщенні Шацької публічної бібліотеки (директорка Наталія Яльницька) завдяки співпраці Шацької селищної ради та партнерів з українсько-швейцарської програми EGAP. 

Мета створення Центру – налагодження діалогу між владою та мешканцями через залучення останніх до життя громади. Завдяки співфінансуванню приміщення відремонтували, облаштували там санвузол, закупили оргтехніку, мультимедійну та акустичну системи, встановили відеоспостереження, зробили вільним доступ до інтернету. Всі роботи були виконані з дотриманням норм доступності для маломобільних груп населення. Відповідне навчання пройшла координаторка центру Катерина Кузнєцова, яка сьогодні вже проводить перші заняття з цифрової грамотності для шачан.

На відкритті Центру активності громадян були присутні Сергій Карпук, Шацький селищний голова,  Богдан Тимошук, секретар селищної ради, Сергій Гунько, координатор компоненту «Цифровізація регіонів» Програми EGAP, Оксана Киричук, регіональна координаторка Програми EGAP у Волинській області, Софія Сакалош, координаторка з впровадження цифрових інструментів у громадах Програми EGAP,  працівники бібліотеки та жителі селища.

На початку Оксана Юхимук, начальниця управління гуманітарного розвитку Шацької селищної ради, презентувала для гостей Шацьку громаду.

«Велика вдячність партнерам із програми EGAP, завдяки яким ми реалізували цей корисний для громади проєкт. Відтепер всі охочі зможуть відвідувати Центр, спілкуватися з однодумцями, долучатися до цікавих заходів, генерувати нові ідеї» – зазначив під час виступу Сергій Карпук.

Місцем сили громади назвав Центр активності Сергій Гунько, а Оксана Киричук вручила координаторці подарунки від Програми EGAP.

Новий сучасний простір для зустрічей та креативних подій чекає на жителів громади!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь