Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шацька громада покращуватиме доступність соціальних послуг за підтримки проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 11.01.2024 11:00
Кількість переглядів: 325

Фото без опису

10 січня у Шацькій селищній раді відбувся семінар з участю фахівців проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та керівників і працівників закладів соціальної сфери у межах грантового проєкту «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг».

У роботі взяли участь Наталія Богатирьова, координаторка робочих груп у межах проєкту USAID «ГОВЕРЛА», Ольга Сахарук, керівниця робочої групи з питань доступності послуг об’єктів соціальної роботи в громаді, підвищення рівня інклюзії, у тому числі задля попередження конфліктів у різних сферах життя населення Шацької громади; члени робочої групи, представники закладів – надавачів соціальних послуг.

Учасники семінару спільно розпочали роботу із напрацювання рішень щодо інклюзії та доступності послуг у Шацькій громаді, обговоривши, проаналізувавши та оцінивши ризики, запланувавши заходи для усунення перешкод доступності.

Представники проєкту ознайомилися з пропозиціями керівників соціальних структур та комунальних підприємств громади щодо застосування інклюзивного дизайну в громадських будівлях та інфраструктурних об’єктах. Також оглянули приміщення Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради, КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради», Шацького та Світязького ліцеїв, Шацької селищної ради з метою напрацювання рекомендацій щодо застосування рішень із доступності.

За результатами візиту до Шацької громади фахівців проєкту USAID «ГОВЕРЛА» сформовано перелік проблемних питань інклюзивного розвитку, за якими буде напрацьовано спільні рішення та механізм їх реалізації.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь