Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

У Шацькій громаді незабаром стартує новітній медичний проєкт

Дата: 12.12.2023 14:25
Кількість переглядів: 1856

Фото без описуУ межах діяльності кластеру медичних інновацій за ініціативи Агенції регіонального розвитку Волині 11 грудня сімейні лікарі КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради» провели зустріч із представниками нового сервісу в первинній медицині (MISU), на якій дізнались, як можна швидше і якісніше діагностувати захворювання.

MISU у співпраці з Askep представили лікарям новий проєкт, який незабаром стартує в Шацькій громаді. За допомогою смартгодинників та додатку MISU сімейні лікарі матимуть можливість цілодобового спостереження за станом здоров'я пацієнтів.

Планують, що участь у проєкті візьмуть близько 100 осіб, які мають схильність до хронічних хвороб.

Також до проєкту будуть залучені 4 сімейні лікарі. Від медиків надійшла пропозиція збільшити кількість обстежуваних пацієнтів, щоб зменшити ризики захворювань для більшої кількості мешканців громади. Втім, така можливість буде реалізована у майбутньому, якщо проєкт досягне своїх попередніх цілей.

Селищний голова Сергій Карпук висловив свою прихильність до українського додатку з унікальними можливостями команди MISU та Askep, подякував за активну участь сімейним лікарям та побажав вдалої реалізації проєкту.

Наступні етапи проєкту будуть реалізовані до кінця місяця, і перші учасники отримають свої смартгодинники.

Бажаємо сімейним лікарям та компаніям MISU та Askep успішної реалізації задуманого!

Довідково.

MISU – це система моніторингу здоров’я, що складається із застосунка та смартгодинника, які стежать за здоров'ям користувача в режимі Live 24/7. Програма передбачає та попереджає про будь-які критичні стани в організмі людини.

Askep – це медична інформаційна система, яка спеціалізується на медичному програмному забезпеченні та надає комплексні рішення для автоматизації медичних закладів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь