Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

З Днем волонтера!

Дата: 05.12.2023 09:41
Кількість переглядів: 162

Фото без описуПредставники волонтерського руху України і Шацької громади зокрема сьогодні, 5 грудня, відзначають День волонтера.

Після повномасштабного вторгнення волонтерський рух показав усьому світові, що це потужна сила, яка здатна організовувати, об’єднувати та допомагати розв’язувати серйозні питання.

Волонтери – це сьогодні головна підтримка для Збройних сил України. Жителі Шацької громади впродовж двох років війни невтомно підтримують наших військовослужбовців і постраждалих від війни громадян. Прості люди, учні, студенти, підприємці, працівники закладів, установ та пенсіонери роблять посильний вклад у спільну велику мету.

Доки є волонтерський рух, доти є впевненість, що разом нам під силу вийти з цієї важкої битви переможцями: зберегти державу і націю, вигнати московських загарбників, звільнити Україну від зла заради наших дітей і онуків, заради тих, хто загинув в ім’я свободи.

Низький уклін вам, волонтери, добровольці, за жертовність в ім’я України! Велика вдячність  усім небайдужим людям, завдяки яким наш Український народ неодмінно здобуде перемогу в цій війні!

 

З повагою – Сергій КАРПУК, Шацький селищний голова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь