Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Обговорили проєкт Стратегії розвитку Шацької громади та план заходів з її реалізації

Дата: 10.11.2023 15:17
Кількість переглядів: 320

 

Фото без опису

10 листопада в селищі Шацьк відбулося засідання круглого столу в межах громадських обговорень Стратегії розвитку Шацької селищної територіальної громади на період до 2027 року, плану заходів з її реалізації та узгодження із завданнями на розроблення Комплексного плану просторового розвитку.

Напрацьовані робочою групою проєкти Стратегії розвитку Шацької громади та плану заходів з її реалізації презентували перед присутніми Сергій Карпук, Шацький селищний голова, та Андрій Дуб, старший науковий співробітник ДУ «Інститут регіональних досліджень імені М.І. Долішнього НАН України», експерт проекту.

Результати роботи дискусійних груп Стратегічної сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Шацької селищної територіальної громади представила Катерина Степчук, провідна експертка з просторового планування Проєкту USAID «Говерла».

Наталія Головач, фахівчиня з залучення громадськості Рівненського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», розповіла, як залучати громадськість до публічного обговорення Стратегії розвитку та комплексного плану дій з її реалізації.

Модератори заходу: Катерина Степчук, Андрій Дуб та Оксана Тимошук, начальниця управління економічного розвитку та регуляторної діяльності Шацької селищної ради, а також Олександр Волошинський, керівник Львівського регіонального офісу  Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», у режимі «запитання-відповідь» обмінялися думками з присутніми. Наостанок спільно напрацювали рекомендації щодо внесення змін до проєкту Стратегії розвитку Шацької громади та плану заходів з її реалізації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь