Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

«ДроваЄ»: мешканці Шацької громади можуть купити дрова онлайн

Дата: 06.11.2023 10:18
Кількість переглядів: 378

Фото без описуФілія «Любомльське лісове господарство» ДП «Ліси України» повідомляє про можливість реалізації деревини дров’яної для потреб громадян, юридичних осіб та бюджетних установ.

Громадянам. Для придбання дров’яної деревини створений онлайн магазин дров для населення «ДроваЄ», щоб придбати лісопродукцію потрібно пройти авторизацію, зробити замовлення та оплатити рахунок. Також можна звернутися безпосередньо у філію чи лісництво (за адресою).

Отримати та оплатити рахунок відповідно до заявленого об’єму деревини та здійснити оплату можна у будь-якому відділенні банку або через інтернет-банкінг (Приват 24 тощо).

Бюджетним установам. Для задоволення потреб на опалення реалізація дров’яної деревини здійснюється відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» на підставі прямих договорів (лист Державного агентства лісових ресурсів України від 05.10.2021 р. № 10-05/8151-21).

Юридичним особам. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2021 № 1433 деревина (лісоматеріали) віднесена до переліку видів продукції, торгівля якими здійснюється виключно на організованих товарних ринках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь