Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Діти з сімей, де є загиблі, зниклі безвісти та полонені воїни, побували на екскурсії в екопарку «Аміла»

Дата: 02.10.2023 09:25
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

Для дітей Шацької громади з сімей, де є загиблі воїни, зниклі безвісти та полонені, селищна рада організувала екскурсію в екопарк «Аміла», що в селі Радовичі Турійської ТГ.

Разом зі своїми наставницями – Наталією Борсук, директоркою Терцентру надання соціальних послуг, та Оленою Моніч, директоркою КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Шацької селищної ради» – юні мешканці Шаччини побували в дивовижному екопарку, де живуть олені, коні, поні, муфлони, кабани і навіть рись. Благородних оленів діти могли погладити і погодувати з рук.  Також з задоволенням оглянули експонати музею раритетних автомобілів, де зібраний різноманітний транспорт: від карет – до сучасних авто.

Після цікавої, сповненої емоцій, екскурсії діти побували в рекреаційному пункті «Соснячок», де мали можливість відпочити, повечеряти (особливо смакували страви, приготовлені працівниками Терцентру та Центру професійного розвитку педагогічних працівників), поласувати солодощами, наданими підприємцем Василем Печуком, і поділитися яскравими враженнями.

Поїздка відбулася завдяки Ользі Черен, начальниці Ковельської РВА, Сергію Карпуку, селищному голові, Ользі Сахарук, заступниці селищного голови, Оксані Юхимук, начальниці управління гуманітарного розвитку.

Вдячність за розуміння і підтримку Роману Микитюку, директору ТОВ «АМіЛа», та екскурсоводу Петру Зубу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь