Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

З Днем працівників освіти!

Дата: 01.10.2023 08:12
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

Шановні педагоги Шацької громади!

Щиро вітаю вас із Днем працівників освіти. Ваша робота – це не просто праця, це справжнє покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі.

Професія освітянина поєднує в собі мудрість і молодість, креативність і величезну енергію, доброту і відповідальність. Ви не просто талановиті та прогресивні особистості. Сьогодні ви – захисники України, волонтери та психологи, які власним прикладом формують щасливе майбутнє. У цей непростий час ви виконуєте свою місію на освітянському фронті, роблячи внесок у прийдешню перемогу.

Дякую за любов до дітей, за чесність, велике терпіння, за перемоги та досягнення. Нехай  успіхи вихованців додають вам сил і натхнення, а кожне заняття чи урок, проведені вами, дарують дітям не тільки знання і вміння міркувати, але і віру в хороше, надію на краще. 

Бажаю вам іти тільки вперед, надалі залишатись провідниками незламності Української держави. Міцного здоров’я, злагоди та затишку в домівках, щедрої долі, хай оминають всіх життєві негаразди, а ваші серця зігрівають людська довіра і любов. 

З повагою – Сергій КАРПУК, Шацький селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь