Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Селищний голова привітав педагогів громади з Днем працівників освіти

Дата: 29.09.2023 09:05
Кількість переглядів: 167

Фото без описуВ Шацьку  відбувся урочистостей захід  з нагоди Дня працівників освіти.

Привітали освітян з професійним святом, подякували за плідну працю в умовах воєнного стану та вручили грамоти і подяки Шацький селищний голова Сергій Карпук та його заступники Ольга Сахарук і Людмила Єрофєєва.

«Моя глибока повага вам, шановні освітяни, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

Бажаю вам міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності!» – зазначив, звертаючись о освітян, очільник громади.

Слова вітань та вдячності педагогам линули також від Олени Моніч, директорки КУ «ЦПРПП Шацької селищної ради», Катерини Редько, голови профспілки працівників освіти, Ігора Жмурка, директора Шацького лісового фахового коледжу імені В. Сулька. З нагоди свята педагоги отримали нагороди з рук керівництва громади.

Приємні хвилини освітянам подарували педагоги та учні опорного закладу «Шацький ліцей», Грабівської філії опорного закладу «Світязький ліцей», Шацької дитячої музичної школи та студенти Шацького лісового фахового коледжу імені В. Сулька.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь