Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Відбулось засідання виконавчого комітету Шацької селищної ради

Дата: 15.09.2023 14:18
Кількість переглядів: 863

Фото без опису

Сьогодні, 15 вересня, під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчого органу Людмили Єрофєєвої відбулось позачергове засідання виконавчого комітету  Шацької селищної ради.

Під час засідання були розглянуті питання:

про надання дозволу на прочищенняі існуючої меліоративної канави; про надання дозволу на облаштування ставка; про надання дозволу на видалення зелених  насаджень (за клопотанням клопотання КП «Добробут» Шацької селищної ради); про проведення благоустрою території (за колективним зверненням жителів смт Шацьк вул. Зелена, Дружби, Новоселів та провул. Миру); про погодження місця  розміщення тимчасових споруд для будівництва будиночків літнього типу; питання, що стосувались захисту прав дітей.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту та норм законодавства будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

По закінченню засідання  секретар селищної ради Богдан Тимошук довів до членів виконкому інформацію щодо наміру селищної ради розпочати переговори з питань організації співробітництва з Добротвірською селищною радою Червоноградського району Львівської області задля досягнення соціально-економічного та культурного розвитку у формі реалізації спільних проектів.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь