Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Україні стартував Третій щорічний конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»

Дата: 12.09.2023 15:38
Кількість переглядів: 132

Фото без описуФото без опису

В Україні стартує традиційний конкурс «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці». Він покликаний популяризувати успішні приклади тристоронньої співпраці між зазначеними секторами.
Подія відбувається у межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021–2026 роки МКІП. Секретаріат Кабінету Міністрів України, Мінінфраструктури та Нацсоцслужба спільно з ІСАР “Єднання”, Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права продовжують проведення і інформаційної кампанії «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці».

Подати заявку на участь у цьогорічному конкурсі можуть як інститути громадянського суспільства, представники бізнесу, так і органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування.

Для участі у конкурсі необхідно до 14 вересня 2023 р. включно заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/4PkDgoR7MSfYLvo96.
Кращі історії про спільні проєкти (практики співпраці) будуть висвітлені у тематичному збірнику для розміщення на інформаційних ресурсах партнерів кампанії. Про окремі історії успіху планується зробити відеоролики.

Для включення до збірки історія успіху має відповідати таким критеріям:
– участь у проєкті/ініціативі представників трьох секторів: органу виконавчої влади (органу місцевого самоврядування), бізнесу та інституту громадянського суспільства;
– початок і продовження проєкту/ініціативи після початку повномасштабного вторгнення;
– інформація про проєкт/ініціативу доступна на публічних ресурсах;
– проєкт/ініціатива має вимірювані результати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь