Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Оголошення про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Шацької селищної територіальної громади

Дата: 28.08.2023 14:02
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Згідно із рішенням виконкому селищної ради  від 25.08.2023 р. № 82 «Про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг із збирання та перевезення побутових відходів» проводиться конкурс з визначення виконавця послуг із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Шацької селищної територіальної громади.

Суб’єкти господарювання, які бажають взяти участь в конкурсі, можуть ознайомитися з конкурсною документацією на сайті Шацької селищної ради (shsrada.gov.ua).

Конкурсні пропозиції приймаються з 28 серпня 2023 року до 16.00 год. 26 вересня 2023 року.

Конкурс відбудеться 27 вересня 2023 року о 14.00 год. В приміщенні селищної ради за адресою: вул. 50 років Перемоги, 1 б, смт Шацьк, Волинська область.

Телефон для довідок: (096)73-28-183.

 

Конкурсна документація на визначення виконавця надання послуг із збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Шацької селищної територіальної громади

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь