Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

На захисті прав наймолодших: служба у справах дітей інформує

Дата: 25.08.2023 12:51
Кількість переглядів: 274

Фото без опису16 серпня Лариса Загура, начальник служби у справах дітей Шацької селищної ради, та працівники відділу соціальних служб Територіального центру надання соціальних послуг здійснили виїзд на територію Світязького старостинського округу. Фахівці обстежили умови проживання дітей із сімей, що опинились в складних життєвих обставинах, оскільки питання чіткого дотримання батьками дітей рекомендацій членів комісії перебуває на контролі усіх суб'єктів взаємодії селищної ради.

22 серпня начальник служби у справах дітей, начальник відділу соціальних служб Територіального центру та старший поліцейський офіцер громади здійснили повторний виїзд у село Світязь. Матір дітей, що перебувають на обліку в службі у справах дітей, попереджено про необхідність негайного наведення ладу в будинку, де проживають малолітні діти, інакше будуть прийняті рішення в межах повноважень.

21 серпня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини під головуванням Ольги Сахарук, заступника селищного голови. На порядок денний було винесене питання повернення малолітнього жителя села Світязь в сім'ю (вирішилось позитивно), а також щодо висновку про доцільність/недоцільність позбавлення батьківських прав гр. М. відносно малолітніх дітей.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь