Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шацький селищний голова відзначив найкращих спортсменів громади та подякував їхнім батькам

Дата: 23.08.2023 16:34
Кількість переглядів: 267

Фото без описуСпортсмени Шацької дитячо-юнацької спортивної школи (директор Сергій Стаднік) своїми здобутками й перемогами примножують славу рідного селища.

На відкритому чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное, який відбувся в місті Умань на початку серпня, 7 юних веслувальників Шацької ДЮСШ завоювали 11 медалей. Ярослав Карпук та Андрій Яльницький стали чемпіонами України, продемонструвавши в перегонах найкращі результати. Спортсмени Ігор Карпук, Владислав Занюк, Евеліна Романович, Катерина Дрозд, Дарина Проскура привезли зі змагань срібні та бронзові медалі.

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, зустрівся зі спортсменами, їхніми батьками і тренерами спортивного закладу. Подякував веслувальникам за те, що вони своїми досягненнями примножують славу рідного Шацька, побажав їм сили духу, нових перемог та успіхів у популяризації здорового способу життя.

Висловив вдячність тренерам Василю Жипі, Леоніду Цюп’яху, Миколі Романовичу, Ігорю Романовичу за професійний підхід до роботи з обдарованими дітьми.

Подяки Шацької селищної ради Сергій Вікторович оголосив і батькам – за хороше виховання дітей, за те, що підтримують і докладають максимум зусиль для їх фізичного розвитку. 

Примножуючи славні традиції веслувального спорту Шацької громади, юні спортсмени зміцнюють авторитет нашого краю та держави.

Пишаємося вами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь