Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Діалог з підприємцями, в діяльності яких виявлено порушення

Дата: 31.07.2023 09:00
Кількість переглядів: 991

Фото без опису

28 липня з участю Сергія Карпука, Шацького селищного голови, секретаря та заступників відбулося засідання тимчасової контрольної комісії Шацької селищної ради з питань легалізації робочих місць та збільшення бази оподаткування і надходжень до бюджету селищної територіальної громади в умовах воєнного стану (голова Анатолій Полінкевич).

На засідання були запрошені підприємці, які провадять свою діяльність у місцях масового відпочинку людей і в роботі котрих члени комісії виявили під час перевірки порушення.

В ході роботи було розглянуто кожен випадок порушення законодавства суб’єктами господарювання. Серед найбільш поширених – недотримання режиму роботи закладів, відсутність документів на розміщення атракціонів та тимчасових споруд на центральному пляжі Світязя, неоформлені наймані працівники, залучення неповнолітніх до торгівлі, несплата податків тощо.

Підприємці зобов’язалися усунути всі виявлені в них порушення.

Спільно обговорили питання безпечного відпочинку гостей краю, правильного поводження з ТПВ та рідкими відходами, укладення договорів з КП «Добробут», ремонту дерев’яних доріжок на березі Світязя, наявності в місцях масового відпочинку достатньої кількості урн для сміття, функціонування туалетів, підключення в найближчій перспективі об’єктів, розташованих на пляжі, до централізованої системи каналізування.

Читайте також: Комісія селищної ради здійснила обстеження торгових об’єктів і місць масового відпочинку

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь