Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Нарада з підприємцями, які здійснюють свою діяльність на центральному пляжі села Світязь

Дата: 13.07.2023 16:34
Кількість переглядів: 1358

Фото без опису

13 липня в Шацькій селищній раді відбулася робоча нарада з суб’єктами господарювання (підприємцями), які здійснюють свою діяльність на центральному пляжі села Світязь.

«В нашій громаді стартував сезон відпочинку біля озер. Щоб він пройшов якісно, а головне був безпечним як для людей, так і для довкілля, потрібно налагодити діалог і тісну співпрацю між представниками усіх відповідальних сторін» – з такими словами звернувся до присутніх Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

Андрій Лайтар, начальник сектору поліцейської діяльності №2 смт Шацьк Ковельського РУП ГУНП України у Волинській області, наголосив на важливості дотримання громадської безпеки та режиму роботи (до 23:00) торговельних закладів під час літнього відпочинкового сезону, на забороні вмикати музику (на сьогодні складено 3 адмінпротоколи про порушення режиму тиші) та продавати спиртне військовослужбовцям і будь-яким особам у військовій формі.

З питань поводження з твердими і рідкими побутовими відходами, прибирання та утримання території центрального пляжу в с. Світязь в належному санітарному стані, виступили Марія Христецька, директорка Шацького національного природного парку, Віктор Плейтух, староста Світязького старостинського округу, Анатолій Стрункін, т.в.о. начальника КП «Добробут», Тетяна Савош, начальниця відділу державного нагляду за дотриманням вимог санітарного законодавства Шацького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

Головні меседжі: функціонування на пляжі біотуалетів, наявність достатньої кількості смітників, необхідність укладення договорів між підприємцями та КП «Добробут» на вивезення ТПВ тощо. Також особливу увагу представників бізнесу акцентували на важливості погашення ними боргу з багатьох видів платежів.

Про сплату податків та зборів на території Шацької громади інформувала Світлана Сулік, начальниця Шацької ДПІ ГУ ДПС у Волинській області; про безпеку на воді та утримання рятувальних постів на території центрального пляжу в с. Світязь – Андрій Цвид, головний інспектор з питань наглядово-профілактичної діяльності Ковельського РУ ГУ ДСНС України у Волинський області.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь