Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Тренінг у Шацькій громаді «Soft skills як складова професійних компетенцій»

Дата: 10.07.2023 11:02
Кількість переглядів: 873

Фото без опису

7 липня  за ініціативи благодійного фонду «Стабілізейшен суппорт сервіз», з участю Ольги Сахарук, заступниці селищного голови, відбувся тренінг  на тему: «Soft skills як складова професійних компетенцій».

Тренінг реалізований у межах проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації ВПО» та за фінансової підтримки УВКБ ООН.

В тренінгу взяли участь представники Територіального центру надання соціальних послуг Шацької селищної ради,   служби у справах дітей, Центру професійного розвитку педагогічних працівників, Шацького лісового коледжу ім. В. Сулька,  відділу поліції, установи «Центр пробації», відділу соціального захисту населення виконавчого комітету селищної ради, Центр розвитку громади та представники Турійської громади.

Довідково. Soft skills – це так звані «м’які навички», особисті навички, які залежать від характеру людини й набуваються з власним досвідом.

Їх ще називають сціальними навичками, бо йдеться про взаємодію між людьми. Soft skills включають в себе навички комунікації, лідерство, відповідальність, вміння працювати в критичних умовах, залагоджувати конфлікти, працювати в команді, управляти своїм часом, самостійно приймати рішення, критично мислити.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь