Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Звітує про роботу за тиждень управління "Центр розвитку громади" Шацької селищної ради

Дата: 04.07.2023 15:24
Кількість переглядів: 737

Фото без опису

28 червня клубні та бібліотечні заклади провели тематичні заходи до Дня Конституції України. Відбулась година спілкування «Головний Закон країни» та виставка-діалог «Конституція в нашому житті», були розгорнуті тематичні викладки-перегляди літератури «Конституція – оберіг нашої державності», книжкові виставки «Конституція України із глибин віків до сьогодення». Цикл заходів організувала бібліотекарка бібліотеки-філії с. Світязь: бібліопікнік «Конституція для всіх – і дорослих, і малих» та правову вікторину «Мої права та обов’язки». А в бібліотеці-філії с. Пулемець відбувся майстер-клас «З Україною в серці». Користувачі малювали малюнки для воїнів та робили патріотичні браслети.  Фото без описуФото без опису

30 червня працівники структурних підрозділів управління взяли участь в третій стратегічній сесії з розробки Стратегії розвитку Шацької громади 2023-2027 років.

Фото без описуЗ метою популяризації риболовного спорту, сприяння організації корисного дозвілля дітей та пошуку найбільш ефективних форм роботи з дітьми директор Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів турнір дитячого риболовного спорту.

Фото без описуФото без описуЧитачі бібліотек-філій с. Грабове та с. Пульмо взяли участь в обласному онлайн-конкурсі читців «Чудово звучить Котляревського слово» з нагоди 225-річчя від часу видання «Енеїди». Бібліотекарі та користувачі готували відеочитання уривків з поеми «Енеїда». Шацька бібліотека для дітей долучилась до флешмобу, присвяченому 174-й річниці від дня народження Олени Пчілки, української письменниці, етнографа, громадської діячки.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь