Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2023 08:00
Кількість переглядів: 699

Фото без опису

Шановні мешканці Шацької громади!

Сьогодні, 28 червня, Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

Наша Конституція визначає, що Україна є правовою державою, яка базується на принципах поваги до особи й недоторканності її прав і свобод, верховенства права, дотримання закону. У Конституції закріплений суверенітет Української держави над всією її територією, яка є недоторканною. А захист цього суверенітету і територіальної цілісності є найважливішою функцією держави і справою всього Українського народу.

Конституція України – наш моральний орієнтир. Сьогодні, в умовах повномасштабного російського вторгнення і численних злочинів окупантів, усі ми по новому оцінюємо значення цінностей, закладених у Конституції України. 

Незмінний упродовж століть цивілізаційний вибір Українського народу ми вкотре відстоюємо у збройній боротьбі проти російської агресії. Московська влада хоче присвоїти українську історію, поцупити наші надбання, наших людей, дітей, майбутнє. Попри це, українці роблять усе, щоб здобути перемогу і продовжити йти шляхом свободи, права, демократії, толеруючи європейські цінності.

Тож нехай це свято принесе всім нам впевненість у завтрашньому дні, у тому, що ми здолаємо ворога та побудуємо країну, про яку мріємо!

З повагою – Сергій КАРПУК, Шацький селищний голова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь