Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацькій громаді заборонено використовувати безпілотні літальні апарати під час воєнного стану

Дата: 19.06.2023 12:08
Кількість переглядів: 568

Фото без опису

Протягом останнього часу серед мешканців прикордоння значно активізувалась протиправна діяльність, пов’язана з незаконним переміщенням тютюнових виробів до Республіки Польща з використанням безпілотних літальних апаратів.

Враховуючи постійну загрозу нанесення ракетних ударів та застосування БпЛА по території України, протиправні елементи, незважаючи на дію комендантської години, продовжують здійснювати систематичне порушення повітряного простору, а саме налагоджують незаконне переміщення тютюнових виробів з України до Польщі на ділянці 6 прикордонного Волинського загону.

Такі факти значною мірою негативно впливають на репутацію України перед європейськими партнерами, які сьогодні активно надають гуманітарну та фінансову підтримку нашій державі, та розкриття оперативної обстановки (місць розташування органів військового управління та органів ЗСУ) в межах певної території Волинської області, що межує з республікою білорусь.

Просимо місцевих мешканців припинити використовувати безпілотні літальні апарати під час дії режиму воєнного стану та неухильного дотримуватися часових показників комендантської години.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь