Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В селищній раді визначали ставки та пільги зі сплати місцевих податків і зборів

Дата: 02.06.2023 12:35
Кількість переглядів: 645

Фото без опису

 

1 червня в Шацькій селищній раді відбулось друге засідання робочої групи з підготовки проєктів рішень селищної ради щодо встановлення ставок і пільг  зі сплати місцевих податків та зборів в Шацькій селищній територіальній громаді.

Обговорення актуальних питань встановлення ставок місцевих податків та визначення пільгових категорій відбулось під головуванням Людмили Єрофєєвої, заступниці селищного голови з питань діяльності виконавчого органу.

Участь в засіданні взяла Оксана Самойліч. експертка з місцевих фінансів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», в межах надання всебічної практичної підтримки  громаді в питаннях  наповнення місцевих бюджетів.  Озвучені експерткою рекомендації щодо  впровадження механізмів впливу, покращення адміністрування, обліку та справляння місцевих податків і зборів були враховані членами робочої групи.

В складі робочої групи  працювали представники фінансового, юридичного, земельного та інших відділів громади. В ході професійного діалогу було окреслено практичні кроки, які вплинуть на збільшення надходження до бюджету громади та доповнено перелік пільгових категорій зі сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

З проєктами рішень щодо встановлення ставок і пільг  зі сплати місцевих податків та зборів в Шацькій селищній територіальній громаді можна ознайомитися за посиланням. 

Пропозиції просимо надсилати на електронну адресу Шацької селищної ради: shsrada1@ukr.net.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь