Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Апаратна нарада під головуванням очільника громади

Дата: 23.05.2023 16:17
Кількість переглядів: 450

Фото без опису

23 травня під головуванням Сергія Карпука, Шацького селищного голови, з участю заступників, начальників відділів та структурних підрозділів селищної ради, старост відбулася апаратна нарада.

Про підготовку до літнього відпочинкового сезону інформувала Людмила Єрофєєва, заступниця селищного голови. Людмила Степанівна основну увагу присутніх акцентувала на підготовці до наради з участю бізнесу, на питаннях безпечного відпочинку, облаштування рятувальних постів, сплати підприємцями податків та комунальних платежів, режиму роботи закладів відпочинку, функціонування торгових об’єктів тощо.

Про завершення навчального 2022-2023 року та підготовку до нового в умовах воєнного стану доповів Анатолій Пех, начальник відділу освіти, молоді та спорту Шацької селищної ради. Керівник озвучив результати освітнього процесу, зокрема успішності випускників, розповів про стан та перспективу облаштування укриттів біля навчальних закладів. Наголосив на необхідності завершення будівництва Піщанської школи та потребі навчальних закладів у трьох автобусах – для підвезення учнів на заняття.

В’ячеслав Хомич, начальник КУ «Муніципальний центр» Шацької селищної ради, прозвітував про роботу установи в ІІ кварталі цього року, яка, в основному, була зосереджена на боротьбі з підтопленням територій, ремонті доріг, обслуговуванні вуличного освітлення, налаштуванні роботи добровільних пожежних команд тощо.

Підбиваючи підсумки наради, очільник громади Сергій Карпук дав низку доручень начальникам відділів та керівникам структурних підрозділів



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь