Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацьку відбувся захід «Територія здоров'я»

Дата: 18.05.2023 16:27
Кількість переглядів: 638

Фото без опису

18 травня в селищі Шацьк відбувся захід «Територія здоров'я», який організували та провели ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» спільно з Товариством Червоного Хреста України та КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради».

Локація функціонувала на площі біля Шацького ліцею. Щоб отримати безкоштовні медичні послуги, до наметів приходили місцеві мешканці, військовослужбовці. Можна було зробити щеплення проти COVID-19, проконсультуватися з сімейним лікарем, перевірити артеріальний тиск, рівень цукру в крові, стан родимок (дерматоскопія), зробити швидкі тести на COVID-19, ВІЛ/СНІД, гепатит В та С.

Для дітей фахівці провели майстер-клас із гігієни рук, роздали їм інформаційні матеріали, показали, як надавати першу домедичну допомогу, розповіли про психосоціальну підтримку,  навчили формувати «здорову тарілку» харчування.

«Територія здоров'я» підвищила рівень обізнаності шачан про важливість імунізації та запобігання інфекційних та неінфекційних захворювань, про здоровий спосіб життя, здорове харчування, спонукала до відповідальності за себе і своїх близьких у непростий воєнний час.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь