Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Захід у Шацьку, присвячений Дню матері та Міжнародному дню сім’ї

Дата: 15.05.2023 17:20
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

14 травня в Шацьку відбувся захід, присвячений Дню матері та Міжнародному дню сім’ї.

Словами пошани до матерів, які своїм крилом турботи огортають родину, дім та Україну, були просякнуті виступи ведучої, керівництва громади, юних співаків та аматорів народного мистецтва.

«Низький уклін вам, шановні матері, за те, що докладаєте неймовірних зусиль для того, щоб ваші діти зростали гідно, щоб у родині панували добро і затишок. Велика вдячність матерям Героїв, які боронять нашу Україну від ворога. Здоров’я вам, Божого благословення, добробуту в родинах, а Україні-матері – перемоги над ворогом, мирного неба і світлої долі!» – зазначив під час виступу Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

В селищному сквері було розгорнуто благодійний ярмарок, де від продажу домашніх кулінарних виробів збирали кошти на потреби ЗСУ; діяла фотозона, локації для дитячого дозвілля, аквагрим, функціонувала виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. На сцені просто неба відбувся концерт, присвячений Дню матері.

Дякуємо за організацію заходу управлінню «Центр розвитку громади», Шацькому та Світязькому будинкам культури, клубам сіл Затишшя, Вілиця, Мельники, Територіальному центру надання соціальних послуг, Будинку дитячої та юнацької творчості, Шацькій публічній бібліотеці, дитячій музичній школі, відділу освіти, молоді та спорту і навчальним закладам, які представили солодощі на ярмарок; підприємиці Нелі Сацюк - за надану основу для фотозони та повітряні кульки.

Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 42 772 грн, які будуть передані на потреби 141 бригади, 417-го окремого стрілецького батальйону, де несуть службу 16 військовослужбовців з Шацької громади.

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь